Edgara Lāča pirmsspēles komentārs

JDFS Alberts vs Rezeknes FA BJSS pirma liga futbols (119)

Sestdien, 19. maijā, 16:00, mājās pie saviem atbalstītājiem sagaidīsim BFC Daugavpils/Progress  komandu! Latgalieši spēlēt māk un ir vieni no galvenajiem konkurentiem cīņā par vietu uz goda pjedestāla!

Pirms šodienas spēles savu komentāru par maču pret FK Stacieles Bebri un tuvojošos dueli mums piedāvā JDFS Alberts malējais aizsargs, Edgars Lācis: 

Spēle pret Staiceli kopumā bija laba, ja skatās no pozīcijas puses, kontrolējām bumbu, spēlējām kā 1. numurs, un neļāvām viņiem realizēt pretuzbrukumus. Kāpēc mēs neieguvām 3 punktus? Manuprāt, ir reizes un ir atsevišķas spēles, ka kāds komandas biedrs nenotic saviem spēkiem un nav pārliecināts par sevi uz laukuma. Uz laukuma bija arī brīži, kad katrs no JDFS Alberta spēlētājiem vēlējās parādīt, ko spēj un prot, bet tādējādi pārturēja bumbu un neredzēja tās piespēles, kuras varētu izveidot labu uzbrukumu. Vēl problēma, ka mēs, Albertieši, bieži vien cenšamies izspēlēt uzbrukumu uz tukšiem vārtiem, vai arī cenšamies samazināt pretinieku spēlētāju skaitu, kurus vajadzēs pēc tam apspēlēt. Domāju, ka mums vajadzētu vispārīgi, arī uz nākošajām spēlēm raidīt vairāk tālsitienus, kaut vai no visnepiemērotākajām vietām, jo, ja vārtsargs nebūs gatavs, mēs gūsim vārtus vai, iespējams, viņš parocīgi atsitīs bumbu, kura atleks pie mūsu spēlētāja. Vienkārši sakot, ir jāspēlē FUTBOLS.
Pret Daugavpili, protams, sagaidu grūtu cīņu. Manuprāt, šogad katra 1. līgas komanda spēj parādīt augstu sniegumu un atņemt svarīgus punktus jebkurai komandai. Es vienmēr ticu, ka katru spēli var uzvarēt, neatkarīgi no tā, kāda komanda nāktu pretī. Vienmēr galvā pirms spēles izspēlēju vai iztēlojos situācijas: kādas būs divcīņas, piespēles, cik smagi būs noguruši pretinieki un savi komandas biedri uz spēlēs beigām. Un, ja, pēc tā visa, ko izdomāju un salieku kopā, vēl joprojām redzi, ka uzvarai ir iespēja, tad uz laukuma es uzeju kā jau uzvarējis; tad man tikai atliek uziet uz laukuma un paņemt šo uzvaru. Es sagaidu grūtu uzvaru, ja tā būtu viegla, tad nebūtu gandarījums.

Gaidīsim arī Tevi stadionā!

JDFS Alberts vs Rēzeknes FA/BJSS

09.06.2018
Daugavgrīvas vidusskolas Stadionā, Parādes ielā 5c
16:00
Spēles tiešraide būs pieejama fokuss.tv!


Atbalsti savējos un piedalies lielajā izlozē: http://jdfs.lv/apmekle-1-ligas-speles-un-laime-balvas/