2005.gada komanda gūst pārliecību saviem spēkiem

Sestdien un svētdien JDFS Alberts 2005.gada komanda piedalījās Šitika futbola skolas organizētajā turnīrā.
Turnīrs bija ļoti labi un kvalitatīvi noorganizēts, par ko paldies jāsaka Šitika FS pārstāvjiem.
Pavisam turnīrā piedalījās astoņas laba līmeņa komandas, kuras bija sadalītas divās grupās pa četrām komandām katrā.
Pirmajā dienā mēs aizvadījām trīs grupas spēles, bet diemžēl neizdevās izpildīt uzdevumu – iekļūt starp divām labākajām grupas komandām. Tomēr parādītais sniegums bija labāks par rezultātu. Divās spēlēs piedzīvojām zaudējumus līdzvērtīgās cīņās ar 1:2, bet vienu spēli uzvarējām ar 3:1.
Svētdien nācās aizvadīt divas spēles un cīnīties par 5.vietu, kas arī izdevās. Tika izcīnītas uzvaras ar 3:0 un 3:1. Abas spēles aizritēja līdzvērtīgi, tomēr šoreiz pratām izmantot labāk savas momentu iespējas, kas piekliboja dienu iepriekš, kā arī parūpējāmies, lai mūsu vārti tiktu mazāk apdraudēti.
Kopumā priecēja, ka visās spēlēs bijām konkurētspējīgi un varējām līdzvērtīgi cīnīties, līmeņu atšķirība ar atsevišķām komandām ir samazinājusies! Ar pareizo attieksmi un darbu treniņos varam vēl vairāk uzlabot savu sniegumu!
Komandas sastāvs: Nauris Nizinskis, Kristaps Maksimovs, Artūrs Apinītis, Jēkabs Suhanovs, Gustavs Šmitiņš, Toms Kušķis, Renārs Rupainis, Kārlis Cakuls, Harijs Vīksna, Kristers Augusts, Roberts Sprūde, Emīls Evelons.
Treneris Andis