Nosēdzies Jura Docenko piemiņas turnīrs

2018. gada pats sākums, kā katram gadam, jāiesāk darot to, kas sirdij tuvs. To arī darīja vairāk nekā 250 bērni no 30 dažādām komandām Jura Docenko piemiņas turnīrā 6. un 7. janvārī! 73 mači trīs dažādās vecuma grupās, vokāli fanu pulki un cīņasspara pilni spēlētāji nodrošināja lielisku pirmo gada nedēļas nogali Elektrum Olimpiskajā Sporta Centrā!

nstajd2 Turnīra jaunākā vecuma futbolistu, 2008. gadu komandu konkurencē  pirmo voetu izcīnīja FK Dinamo Rīga, aiz kuriem sekoja RFS, savukārt spēlē par bronzas medaļām triumfēja BFC Daugavpils komanda.

nstajd 2007. gadu konkurencē šogad spēcīgākie bija FK Tukums 2000 futbolisti.  Apsveicam arī pārējos medaļniekus! Ar bronzas medaļu turnīru noslēdza JDFS Alberts, un sudraba medaļas kaklos tika uzkārtas BFC Daugavpils futbolistiem!

nstajd22 Turnīra pēdējais mačs bija 2006. gadu vecuma grupas turnīra fināls. Aizraujošajā spēlē turnīra rīkotāji, JDFS Alberts, pēcspēles soda sitienos spēja saglabāt vēsākas galvas un pārspēja RFS futbolistus. Trešo vietu izcīnīja FK Dinamo Rīga, kas ar 2:1 fināla cienīgā mačā uzvarēja pret spēcīgo SK Babīte komandu!

Esam pateicīgi par skatītāju pilnajām tribīnēm, par fanu pozitīvo atbalstu, cīņassparu pilnajiem jaunajiem futbolistiem, gudrajiem treneriem, un visu pārējo, kas padarīja šo turnīru par vērtīgu pieredzi!

Paldies visiem jaunajiem censoņiem, skatītājiem netrūka aizraujošu mirkļu, ko novērtēt!