2007.gadi Baltic Sea Cup Rojā 1.vieta

Turnīrā piedalījās 7 komandas un izspēle bija līdzīga kā čempionātā, kur katrs spēlē ar katru.
Mēs turnīrā piedalījāmies ar divām komandām. Turnīra trešā diena izvērtās izšķirošā par pirmo vietu, jo turnīrā bija palikušas tikai divas komandas bez zaudējumiem un zaudētiem punktiem – mēs un Supernova.
Spēlējot savā starpā spēle izvērtā diezgan spraiga un interesanta priekš visiem – gan treneriem, gan spēlētājiem, gan vecākiem, gan citiem turnīra dalībniekiem. Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0 un pirms pēdējās spēles Supernova bija mums priekšā pateicoties vairāk gūtajiem vārtiem. Pēdējā spēle izcīnījām uzvaru pret FK Krāslava, bet Supernova nespēja uzlauzt Jēkabpils cietoksni un tādējādi mēs kļuvām par čempioniem. Diemžēl otrā mūsu komanda spēlē par trešo vietu zaudēja FK Krāslava ar rezultātu 1:2, spēli uzsākot neveiksmīgi, taču otrajā puslaikā puiši saņēmās un bija pārāki par pretinieku, taču nespēja sasmelt izlieto ūdeni. Tādējādi otrā komanda ierindojās 4. vietā.
Turnīra pirmais četrinieks:
1. JDFS Alberts 1
2. Supernova Rīga
3. FK Krāslava
4. JDFS Alberts 2
Labākie spēlētāji abās komandās: Ernests Gusts (JDFS Alberts 1), Kristofers Jātnieks-Labucks (JDFS Alberts 2).
Labākais turnīra spēlētājs: Dāvis Birģelis
Turnīrā bija arī soda sitienu mini turnīrs, kur mēs arī izcīnījām uzvaru finālā pārspējot to pašu Supernovu.
Paldies puišiem par pašatdevi un cīņassparu. Viņi parādīja raksturu un spēju aizvadīt turnīru vienā līmenī bez kritumiem, kā arī spēju saņemties izšķirošajos brīžos.
Liels paldies vecākiem, kas bija ieradušies Rojā kuplā skaitā un diezgan aktīvi juta līdzi puišiem. Trenēsimies un darbosimies tālāk, lai šīs nebūtu mūsu pēdējais zelts. Prieks pašam par to, ka mums ir izveidojies ļoti liels un spēcīgs kolektīvs gan laukumā, gan ārpus tās – esam kā liela ģimene.